Δωμάτια & Σοφίτα

Το υψηλών προδιαγραφών deluxe boutique hotel Παλαιά Πόλη διαθέτει 8 πολυτελέστατα και υπέρκομψα standard και superior δωμάτια, ενώ το δεύτερο όροφο του κτίσματος καταλαμβάνει η επιβλητική σοφίτα, η οποία έχει διαμορφωθεί σε μία υπέροχη executive suite, προορισμένη να μετατρέψει τη διαμονή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία!

Δωμάτια & Σοφίτα Close

Το υψηλών προδιαγραφών deluxe boutique hotel Παλαιά Πόλη διαθέτει 8 πολυτελέστατα και υπέρκομψα standard και superior δωμάτια, ενώ το δεύτερο όροφο του κτίσματος καταλαμβάνει η επιβλητική σοφίτα, η οποία έχει διαμορφωθεί σε μία υπέροχη executive suite, προορισμένη να μετατρέψει τη διαμονή σας σε μία αξέχαστη εμπειρία!

Standard Δωμάτια

Το εντυπωσιακό Παλαιά Πόλη διαθέτει 2 ευρύχωρα και φιλόξενα standard δωμάτια, τα οποία έχουν έκταση 25 τμ. και διακρίνονται από την κομψότητα και την ποιότητα των υλικών τους.

Τα πολυτελή καταλύματα αυτού του τύπου, στα οποία μοναδικά συνδυάζονται η ζεστασιά του ξύλου και η παραδοσιακή πέτρα, διαθέτουν άνετους χώρους, μοναδικά διακοσμημένους με έπιπλα του Μεσοπολέμου, ενώ τους τοίχους τους κοσμούν έργα γνωστής ζωγράφου της περιοχής.

Standard Δωμάτια Close

Τα standard δωμάτια του deluxe boutique hotel Παλαιά Πόλη είναι εξοπλισμένα με δύο μονά κρεβάτια, τα οποία εύκολα μπορούν να ενωθούν μεταξύ τους και τα πολυτελέστατα μπάνια τους είναι εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα standard δωμάτια του Παλαιά Πόλη και αφήστε τη γαλήνη, την ηρεμία και την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί σε αυτά να σας ταξιδέψουν σε ονειρεμένες, μακρινές εποχές.

Superior Δωμάτια

Το μοναδικής αισθητικής και ατμόσφαιρας deluxe boutique hotel Παλαιά Πόλη, διαθέτει 6 πολυτελέστατα superior δωμάτια, που διακρίνονται από την άνεση και την κομψότητα των χώρων τους. Διακοσμημένα μοναδικά με έπιπλα που παραπέμπουν στην εποχή του Μεσοπολέμου, με έντονη την παρουσία της πέτρας και την αρχοντιά του ξύλου, τα superior δωμάτια του Παλαιά Πόλη θα σας χαρίσουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας και θα σας ταξιδέψουν σε περασμένες εποχές.

Superior Δωμάτια Close

Τα εντυπωσιακά δωμάτια αυτού του τύπου διαθέτουν ευρύχωρο διπλό κρεβάτι ή 2 μονά κρεβάτια που μπορούν εύκολα να ενωθούν σε ένα διπλό και σε κάποια από αυτά υπάρχει αναπαυτικός καναπές που μπορεί να μετατραπεί σε έξτρα κρεβάτι. Καταλαμβάνουν έκταση 35 τμ. και σε ορισμένα θα βρείτε κομψό τζάκι, που στολίζει το χώρο. Αξίζει να τονιστεί πως τα superior δωμάτια του Παλαιά Πόλη κοσμούν έργα γνωστής ζωγράφου, χαρίζοντας τους μία ιδιαίτερη πινελιά εκλεπτυσμένου γούστου.

Τα μπάνια των superior δωματίων της Παλαιάς Πόλης προσφέρουν όλες τις ανέσεις και είναι εξοπλισμένα με άνετη μπανιέρα ή ντους με υδρομασάζ.

Η σοφίτα

Στο δεύτερο και τελευταίο επίπεδο του επιβλητικού ξενώνα Παλαιά Πόλη βρίσκεται η υπέροχη σοφίτα του, η οποία έχει διαμορφωθεί σε executive suite, με εντυπωσιακά γυάλινα ανοίγματα στην οροφή, τα οποία επιτρέπουν στο φως του ήλιου να την πλημμυρίζει και να της χαρίζει απλόχερα τη ζεστασιά του.

Διακοσμημένη με καλαίσθητη απλότητα, διανθισμένη με διακριτικές πινελιές πολυτέλειας, η executive suite διαθέτει αναπαυτικό king size κρεβάτι, εντυπωσιακό τζάκι που χαρίζει θαλπωρή στο χώρο και κομψό καναπέ, που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε επιπλέον κρεβάτι.

Η σοφίτα Close

Τα έπιπλα που κοσμούν την executive suite παραπέμπουν στην εποχή του Μεσοπολέμου και σε συνδυασμό με την παραδοσιακή μουσάντρα, προσδίδουν στο χώρο μια ατμόσφαιρα άλλης εποχής και προσφέρουν στον επισκέπτη αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Επιπλέον, τον επισκέπτη εντυπωσιάζουν τα έργα τέχνης γνωστής ζωγράφου που υπάρχουν στη σοφίτα του ξενώνα Παλαιά Πόλη και χαρίζουν μία ιδιαίτερη νότα κομψότητας.

Το ευρύχωρο μπάνιο της είναι εξοπλισμένο με πολυτελή προϊόντα, προσφέρει όλες τις ανέσεις και διαθέτει μπανιέρα με υδρομασάζ.

Για τους επισκέπτες μας που αξίζουν μόνο το καλύτερο, είναι βέβαιο πως η executive suite του ξενώνα Παλαιά Πόλη, αποτελεί την επιλογή που θα τους δικαιώσει απόλυτα.

Rotate Device
Please rotate your device

Reservations

Close
Greek Breakfast